Trivsel – Miljø – Kvalitet

TRIVSEL og MILJØ skulle skape gode og trygge arbeidsplasser, hvor humøret skulle smitte over på kundene. KVALITET i fokus skulle få kundene våre til å føle at deres bil var i trygge hender.

Selv om bygningen ble helrestaurert både utvendig og innvendig i 1997, henger det fortsatt en tung godlukt av bil og eksos igjen i lokalene. Faktisk nesten 60 år gammel. Vi vet ikke om Øyvind Johansen går igjen i lokalene etter at han startet med salg av Volvo på 50-tallet, men det er ikke utenkelig. Vi er stolte av å videreføre tradisjonen med bilsalg, verksteddrift og delesalg i nettopp disse lokalene.

Allerede fra starten av ville vi skape et firma som var basert på andre verdier enn full fokus på økonomisk vinning. TRIVSEL og MILJØ skulle skape gode og trygge arbeidsplasser, hvor humøret skulle smitte over på kundene. KVALITET i fokus skulle få kundene våre til å føle at deres bil var i trygge hender.

Vi har arbeidet etter denne policy i 29 år, og vil ha 100% fokus på dette også i fremtiden. Så får kundene våre bedømme hvor godt vi har lykkes med dette.

Med ny eller brukt bil fra Fredrikstad Bil A.S. skal du alltid være trygg på at vi kan bistå med vår erfaring og kompetanse om det skulle være noe du lurer på.

Velkommen til en hyggelig bilhandel!

VÅRE FLINKE MEDARBEIDERE

Salgsavdelingen

Roar

Roar

Salgssjef
Mette

Mette

Selger / Økonomiansvarlig

Verksted

Jeanette

Jeanette

Verkstedsjef
Torbjørn

Torbjørn

Biloppretter
Lukasz

Lukasz

Mekaniker
Hans Egil

Hans Egil

Mekaniker

Delelager

Roy

Roy

Delesjef

Velkommen til en hyggelig bilhandel!